På camingplassen

 

På campingplassen har vi leikeplass og eiga strand.

Du kan plukke blåbær rundt om mellom hyttene.

 

 

 

I nærområde er det masse fine aktivitetstilbud !

 

 

Alexandra Hotel  -   Bad & Spa

Alexandra Hotel - Bad & Spa

Alexandra Hotel  -   Bad & Spa Unn deg eit velgjerande besøk i Alexandra Bad & Spa ! – ein oase av opplevingar for kropp og sjel Alexandra Bad er fritt for buande gjester. Open frå kl. 07.00 til kl. 20.00. Vårt treningsrom finn du ned trappa frå symjehallen. I vårt SPA kan vi tilby alt frå ansiktsbehandlingar til kroppsinnpakningar og massasje.

Du er velkomen i vårt SPA utan å bestille behandling.
Kun 25 Km med bil fra Viking camping.

http://www.briksdalsbre.no/

Briksdalsbreen

Briksdalsbreen

Den mektige Briksdalsbreen er ein del av Jostedalsbreen nasjonalpark. Frå 1200 meters høgd stuper det ville brefallet heilt ned i den frodige, tronge Briksdalen. Eit syn som kvart år trekkjer til seg 300 000 gjester frå heile verda. God mat og drikke, overnatting i fjellstove eller hytte, turarrangement og eit innhaldsrikt souvenirhus gir deg gode minner frå Briksdalen.

Aktivitetspakkar Vi har lang erfaring frå skreddersydde arrangement der store naturopplevingar og god bevertning har gitt ugløymande minne for deltakarane. Dersom du har ein ide om eit arrangement privat, eller for eit firma, hjelper vi deg å realisere planane dine på beste måte.  

Kun 35 Km med bil fra Viking camping.

Stryn Sommerskisenter

Stryn Sommerskisenter – Utnytt den fantastiske snøen!

Stryn sommerski er endelig tilbake der vi skal være! Etter noen kortere sesonger, ser det nå ut til at vi i 2004 kommer til å oppleve drift i august måned. Sesongen har vært meget bra, og vi kommer til å jobbe knallhardt for å kunne tilby et enda bedre tilbud neste sommer! Men, sesongen er altså ikke over enda; Sleng skiene i bilen, ta med venner eller familie – og utnytt de fantastiske skimulighetene mot slutten av juli! Samtlige nedfarter som ligger i tilknytning til T-krok heisen på breen har bra med snø, og er perfekte for myke fine svinger.Terrengparken er dessverre stengt for i år, men oppe på breplatået blir tur- og langrennssporene preparert hver dag  

En fin dagstur fra Viking camping, Ca 1 time og 20 minutter med bil.

 

Båtturar

Båtturar

 Båtturar

I Nordfjord kan vi tilby ulike fiske- og sightseeingturar. På kysten kan vi tilby havfisketurar ut frå Kalvåg i Bremanger. Frå Selje tilbyr 2 timars sightseeingstur til Selje Kloster. Bevegar vi oss innover i Nordfjorden tilbyr vi båtturar på Breimsvatnet, sightseeingtur både på Lovatnet og Hornindalsvatnet, Europas djupaste innsjø. I Olden kan du også prøve fiskelukka på fjorden, med avgong i frå Olden Marina.

Norsk Bremuseum

Norsk Bremuseum

Velkommen til Norsk Bremuseum!

Vil du vite kvifor isen er blå, eller korleis fjordane blei til? Gjer dine eigne eksperiment med 1000 år gammal bre-is! Sjå Ivo Caprino sin svimlande panoramafilm ‘Jostedalsbreen – den største breen på fastlandet i Europa!’ Norsk Bremuseum – det mest underhaldande museet i Noreg?